Langganan siji taun kanggo
Rega reguler saben taunRega reguler kanggo langganan Premium saben taun
Rega iki bener kanggo sabanjure
Ketentuan diskon
Tawaran Istimewa
50
%
off

Diskon iki mung ditrapake kanggo langganan Premium lan Premium Mentor taunan.

Penawaran khusus sah.

Diskon Pribadi

Diskon pribadhi gumantung saka tingkat kegiatan, kemajuan ing kursus CodeGym, lan langganan sadurunge.

Kanggo ndeleng regane diskon pribadi sampeyan kudu mlebu.

Mentor premium
Premium
Rega
Tanggal
$1.290
rega diskon
$149
rega diskon
$290
Regane biasa
$2.625
Regane biasa
?
Price karo diskon pribadi
  • Reguler regane
  • rega diskon
  • Price karo diskon pribadi
Apa sing sampeyan entuk karo langganan Premium?Langganan premium
  • Akses menyang kabeh ngumboro nggoleki CodeGym
    CodeGym nawakake sawetara quests: Java Syntax, Java Core, Java Collections, lan Multithreading. Iki minangka kursus sing terstruktur kanthi apik sing nyakup kabeh aspek penting ing Java. Sampeyan bakal nemokake luwih saka 500 pelajaran mini lan 1200 tugas praktis.
  • Plugin IntelliJ IDEA
    Kita mulang siswa kode ing IntelliJ IDEA, salah siji saka IDE paling trep lan populer kanggo Jawa. Kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo sampeyan, kita nulis plugin CodeGym kanggo IntelliJ IDEA. Ngidini sampeyan entuk tugas kanthi rong klik, lan kirimake kanggo verifikasi kanthi siji!
  • Persyaratan tugas
    Apa salah wektu iki? Endi salahku? Napa solusiku ora bisa digunakake kanthi bener? Entuk jawaban kanggo pitakonan kasebut saka indikasi status kanggo saben syarat tugas. Sawise ngirim solusi kanggo verifikasi, sampeyan bakal weruh syarat tugas sing wis sampeyan lakoni lan sing durung.
  • Rekomendasi tugas
    Rekomendasi tugas adhedhasar analisis puluhan ewu kesalahan sing ditindakake dening siswa CodeGym sadurunge. Nalika sistem kita ngerteni kesalahan, sampeyan bakal kanthi otomatis nampa rekomendasi saka programmer sing nulis tugas kasebut. Iku meh kaya nggarap mentor pribadi.
  • Verifikasi tugas cepet
    Ing kursus full-time biasa, guru kebanjiran karo akeh program siswa. Dheweke ora bisa kanthi ati-ati lan kanthi cepet mriksa kabeh. Siswa kudu ngenteni suwe! CodeGym ora duwe masalah kaya ngono: validator kita mriksa solusi sampeyan kanthi cepet. Klik tombol, lan ing sawetara detik sampeyan bakal ngerti apa solusi sampeyan bener. Yen sampeyan salah, sampeyan bakal entuk dhaptar syarat lan rekomendasi babagan apa sing kudu didandani.
  • Mini-proyek
    Pamula angel nulis program gedhe, amarga ora ngerti cara nyedhaki. Pramila kita nemokke mini-proyek sing dumadi saka 15-20 subtugas. Saben subtugas duwe instruksi rinci babagan apa sing kudu ditindakake. Iki ngidini sampeyan entuk pengalaman ngembangake aplikasi sing relatif rumit. Contone, sampeyan bakal nulis game sing prasaja, sistem obrolan online, sistem otomatisasi restoran, lan liya-liyane.
  • tugas bonus
    Tugas kanggo lintang rock program mangsa! Iku luwih angel tinimbang tugas biasa lan mbutuhake wektu lan gaweyan luwih akeh, sanajan sampeyan lagi sinau. Tugas bonus dikhususake kanggo algoritma, pola, lan topik liyane sing angel ditindakake dening akeh wong.
Entuk luwih akeh fitur kanthi langganan Mentor PremiumLangganan Mentor Premium
Siji taun kursus ing Universitas Jawa
  • Kesempatan kanggo dadi pangembang Jawa saka awal
    Kursus kasebut kalebu limang modul latihan sing tahan saka siji setengah nganti telung sasi. Ing pungkasan saben modul, ana proyek pungkasan sing dipimpin dening mentor. Program kursus kalebu dhasar Java (bahan saka papat quests saka kursus JavaRush) + modul ing database, Spring lan Spring Boot.
  • PR biasa
    Sawise saben kelas online, siswa nindakake peer: dheweke menehi ceramah lan ngrampungake masalah kanthi verifikasi otomatis ing pencarian JavaRush sing kapisah, sing mung kasedhiya kanggo siswa program latihan taunan.
  • Dhukungan obrolan pribadi
    Saben klompok ing kursus kasebut duwe obrolan Slack pribadi, ing ngendi para mentor lan spesialis dhukungan njawab pitakonan siswa, nerbitake tugas tambahan kanggo sing sadurunge kurikulum, nerbitake materi saka ceramah video sing kepungkur, lan kabeh informasi sing dibutuhake babagan kelas sing bakal teka.
  • Klompok kelas online karo mentor
    Kursus Java Developer 12 Wulan kalebu kelas online karo mentor Jawa sing berpengalaman. Kuliah dianakake kaping pindho saben minggu suwene rong jam. Ing kana, guru nerangake marang siswa teori anyar, nganalisa momen-momen sing angel saka PR, lan mangsuli pitakon siswa.
  • Implementasi lan verifikasi proyek pungkasan
    Saliyane peer sawise saben kuliah, kesimpulan logis saka saben modul yaiku implementasine proyek praktis kanthi bimbingan mentor, sing bakal mbantu nggabungake katrampilan kasebut. Dadi, nglakokake sing keren!
  • Sertifikat Lulus Kursus
    Kita 100% yakin yen siswa sing ngrampungake kabeh modul latihan, ngrampungake kabeh tugas peer, lan mbela kabeh proyek akhir yaiku junior sing wis siap. Mulane, sawise lulus, kita ngetokake diploma sing ngonfirmasi kualifikasi lan mbantu nggawe resume sing bakal ngidini lulusan golek kerja.
Komentar (1474)
  • Popular
  • Anyar
  • lawas
Sampeyan kudu mlebu kanggo ninggalake komentar
Karthik Rao K S
Level,,LeLe
1 August 2018, 15:59
I have visited numerous websites and applications that claim to teach Java in the best way possible. But Code Gym stands out of all those websites; because it does what it claims to do. The simplest to the most complex of topics of Java are explained in layman terms so that anyone irrespective of their educational background can learn, practice, and master Java. A major thumbs up to you, Code Gym!
18 June 2023, 09:06
But me I am not understanding why
27 June 2023, 14:32
mmmh i think you need to be a little bit serious and dedicate more time to practice and learning
30 July 2019, 02:57
Just this morning I posted in another part that I would not be able to pay for the course. I've been around for 12 levels and I've definitely loved it. There is a saying that I've tried to stick to ever since I saw it: "empty your pockets to fill your mind, for once there will come a time where your mind will fill your pockets" I've got the money from a very close person and plan to take full advantage of the course. Happy coding, everyone!
Akash gupta
Level,,LeLe
25 April 2019, 15:47
System.out.println("Awesome mehtod of teaching programming. I really appreciate it.");
慢就是快 Enterprise Java Developer
28 October 2021, 02:12
method :)
7 December 2023, 10:11
e
17 April, 11:48
Tara Edwards
Level,,Le
26 July 2019, 12:56
I'm reluctantly transitioning from manual testing to test automation. I've started a lot of java courses online and this is the first time I feel like I might actually be "getting it"!
13 April, 01:23
e
18 April, 03:12
e
Molchyn
Level,,LeLe
31 July 2019, 10:07
Thank you for this course, thank you for the work you have done. Since the theory, enshrined in a large practice, is a big plus of this course. Good luck to all. P.S. We are waiting for additions to the course
7 December 2023, 10:11
e
Tangerin
Level,,LeLe
7 July 2019, 19:51
Absolutely love this website and its tutorial! I used to have a C class in university, but the professor is too dull and boring to pay attention to, I just skipped the whole course. But I passed the exam cuz I practice a lot, so I know that in programming, practice matter. And when I want to learn Java and found here...jeez, 80% practice, that's what makes you success, couldn't agree more.
25 December 2019, 13:08
Hello Tangerin. Can you say me please if I buy Premium account for one month it will contain all 40 levels? I want to finish all 40 lelvels but I can just buy one month Premium account. I saw that you loved this course site. Please answer me.
Maciej Blankenburg Java Developer
18 November 2022, 02:18
no, it is impossible, 12000 exercise even for me who is junior java developer is impossible in one month
mbaharchange
Level,,LeLe
24 November 2022, 06:31
Tangerin, you've said it all😅
hidden #11339738
Level,,
Premium
23 May 2023, 04:07
12000? Actually, the real figure is 1200 exercises. Which is still challenging in one month.
Kumar Vishal
Level,,Le
1 August 2018, 21:11
Something new... The story based approach is what i like the most and at each step there are exercises after a brief lesson which makes it more intriguing. Thanks a lot for such a step.
Prasanthi
Level,,LeLe
22 October 2018, 08:37
This is really helpful. It is so different from Udemy lessons. All the task actually make me think a lot.....
nitesh
Level,,
2 August 2018, 07:22
awesome way of teaching
16 April, 10:41
e
Michael Coleman
Level,,LeLe
3 June 2019, 05:53
I never thought coding was possible for me, but, so far, this program has been easy to understand and use. My only request would be to be able to see the best possible solution after getting a solution right, given that there are multiple ways to solve each task.
16 April, 10:42
e