Czasem 5 minut więcej, czasem 5 godzin więcej, a czasem siedzisz googlasz, pytasz na helpie i znikąd pomocy. Chciałbym, żeby tu można było odnaleźć "spokój". Zostaw pytania i pomagaj innym, jeśli znasz odpowiedzi.
( Jeśli potrzebujesz pomocy w TASK'u to wrzuć ze strony HELP'a link do kodu )
Czasem trzeba trochę więcej pomocy
Komentarze (93)
- Popularne
- Najnowsze
- Najstarsze
Musisz się zalogować, aby dodać komentarz
WIDMOExpert
15 stycznia 2024, 23:23
No i wróciłem. Witam Wszystkich ponownie.
+3
NartiOfficial
13 listopada 2023, 23:48
Ktoś też nie może odpalić funkcji main do własnego sprawdzenia i testowania w nowej wtyczce? Może miał ktoś ten problem:
+3
Mateusz Koziński
1 lutego 2023, 00:05
witam mam pytanie odnośnie wtyczki codegym. Czy u was rowniez nie działa w wersji z 2022 roku?
+1
John Squirrels Website Admin w CodeGym
29 grudnia 2021, 07:14
You can use our Help section for this purpose as well.
+1
Przemek Z.
25 września 2021, 19:41
Witajcie. Trywialny problem, wg mnie jest poprawnie ale walidacja nie przechodzi. Ma ktoś jakiś pomysł? https://codegym.cc/tasks/pl.codegym.task.task18.task1801#discussion
+3
hidden #10813056
15 września 2021, 09:19
jak zapisać misje w codegym?
+2
24 września 2021, 12:02
Napisaliśmy Panu prywatnie.
+1
Dominik
17 sierpnia 2021, 10:07
Jeśli ktoś ma chwilkę, to proszę zajrzeć na stronę pomocy. Utknąłem w miejscu gdzie przeładowanie zadania nie pomaga XD https://codegym.cc/help/15755
+1
19 sierpnia 2021, 14:20
Już Pan otrzymal odpowiedź oraz pomóc.
0
Michał SzymanowskiExpert
28 lipca 2021, 08:30
Cześć, jeśli kto ma ochotę i trochę wolnego czasu mógłby spojrzeć na :
https://codegym.cc/help/15666
Będę bardzo wdzięczny :)
Miłego
+4
Michał SzymanowskiExpert
28 lipca 2021, 14:14
problem zażegnany, dzięki
+1
Przemek
29 marca 2021, 11:25
Ktoś pomoże z https://codegym.cc/pl/help/15045
Wszystkie warunki zadania są spełnione a jednak rzuca błędem.
Tak, wiem że kod można nieco uprościć :)
Z góry dzięki !
+2
30 marca 2021, 09:29
Pokażemy Pana pytania naszym deweloperom.
Prosimy oczekiwać.
+1
Dominik
8 lutego 2021, 14:00
Potrzebna jest mi pomoc XD https://codegym.cc/help/14671
+3
Dominik
20 stycznia 2021, 14:46
Znów proszę was o pomoc XD https://codegym.cc/help/14489
+3
21 stycznia 2021, 11:12
Pokazaliśmy Pana pytanie naszym deweloperom.
Prosimy oczekiwać na odpowiedź.
+4
Dominik
21 stycznia 2021, 11:39
Rozwiązane ^^
0
21 stycznia 2021, 12:21
No super, cieszymy się za Pana i życzymy przyjemnej nauki.
+2
WIDMOExpert
21 stycznia 2021, 19:16
grats :)
+3
Dominik
14 stycznia 2021, 17:07
Help me... HELP ME!: https://codegym.cc/help/14448
+1
WIDMOExpert
15 stycznia 2021, 01:21
zmień Locale.forLanguageTag("pl") na Locale.forLanguageTag("en") i pozmieniaj nazwy miesięcy na np. JUNE i przejdzie Ci. Powodzenia
+1
Piotr Mierniczak
19 listopada 2020, 15:12
Poziom 20. Lekcja 9. Nie można przejść dalej. The lesson was not found. Ktoś wie, co trzeba zrobić?
Proszę o pomoc.
0
WIDMOExpert
19 listopada 2020, 15:39
bezpośredni link do strony to https://codegym.cc/quests/lectures/questcore.level10.lecture09
Jeśli nadal będizesz miał problemy to odezwij się na support i oni pewnie zmienią Ci język z PL na EN, bo część lekcji jest jeszcze z tłumaczniu.
+2
Piotr Mierniczak
19 listopada 2020, 19:11
Niestety link nie działa. W jaki sposób kontaktuje się z supportem? Czy przez stronę
https://codegym.cc/dialogues/administration
?
0
WIDMOExpert
19 listopada 2020, 21:08
tak
+2
Marysia
4 października 2020, 20:08
codegym.cc/help/13299 pomoże ktoś?
+1
Marysia
4 października 2020, 20:11
już sobie poradziłam😄
0
WIDMOExpert
4 października 2020, 22:10
👍
0
Dawid
2 września 2020, 17:48
Czy ktoś mógłby mi pomóc z Task1916? Szczerze mówiąc to pierwsze zadanie, które kompletnie mnie pokonało xD Znalazłem kod na helpie, który niby na testach działa. Jednak weryfikacji nie przechodzi.
+1
Dawid
2 września 2020, 21:17
Ok nie ważne już sobie poradziłem :)
0
Bartosław Stemp
1 września 2020, 17:16
Od wczoraj nie mogę uruchomić programów w intelliJ poprzez Ctrl+Shift+F10 - tych, które pobierają dane z klawiatury (poprzez obiekt BufferedReader). Mogę zweryfikować poprawność, ale nie uruchomię w inetlliJ. Błagam o pomoc!
+1
Marek Pasierbek Pracuje w Nexus Polska
1 września 2020, 18:41
Linux czy Winda? Wtyczka Linuxowa ma często fixa po update Intellij.
Doraźnie spróbuj przez Scanner scanner = new Scanner(System.in);
+1
Bartosław Stemp
2 września 2020, 16:50
Windows, sprobuje w wolnej chwili przez Scanner, dzięki za poradę! ;)
0
24 sierpnia 2020, 09:06
Będę robił first-easy-simple-junior program okienkowy. Kluczem jest prosta baza w MySQL (1 tabelka 30 krotek). Jak szybko ogarnąć podstawy łączenia bazy danych z javą? Chodzi o pobierz z bazy, sprawdź wartość, porownaj itp.
+1
WIDMOExpert
15 sierpnia 2020, 14:27
Przyszedł czas na mnie. Potrzebuję pomocy przy: Task2025 https://codegym.cc/help/12274
Z góry dzięki.
+1
PEgaz
13 sierpnia 2020, 07:47
Hej wszystkim, potrzebuję pomocy przy zadaniu:
https://codegym.cc/pl/help/12185
sprawdzałem debuggerem krok po kroku i wydaje się wszystko hulać, kombinowałem na wiele sposobów. Ale ciągle nie przechodzi weryfikacji.
Z góry dzięki za pomoc :)
POzdrawiam
0
WIDMOExpert
13 sierpnia 2020, 10:07
W zadaniu jest podany przykładowy input:
a twój kod działa poprawnie dla:
nie zauważyłeś " przy dacie +2
PEgaz
13 sierpnia 2020, 15:19
Dziękuję CI. Jesteś moim Hero :)
Siedziałem nad tym kilka dni już główkując!
Z innej beczki fajnie, że jest się do kogo zwrócić w sytuacji, gdy help nie jest pomocny i nazbyt "żywy" :)
kiepskie były te podpowiedzi automatu przy weryfikacji swoją drogą:
- Upewnij się, że dana osoba jest rzeczywiście dodana do listy allPeople
- Upewnij się, że rozmiar listy allPeople nie zmienia się przy aktualizacji danych osoby.
0
Radosław Full Stack Developer
12 sierpnia 2020, 18:14
Robił ktoś zadanie Shortener lv 6 lekcja 15 z Java Collection?
0
Sebastian
10 sierpnia 2020, 16:21
Potrzebuję pomocy przy zadaniu 7 z gry 2048.
https://codegym.cc/pl/help/12138
PS. Klikając zadaj pytanie do tego zadania, nie podłącza mojego kodu, dlatego w takiej a nie innej formie.
0
WIDMOExpert
11 sierpnia 2020, 10:11
nie mogę dokonać testów bo mam nowe repozytoria, ale wydaje mi się, że błąd pojawia się wtedy kiedy odpalasz kod:
i otrzymujesz true, a przecież jeśli masz zera na końcu wiersza to one też się zaliczają pod ten warunek i odpalają ci linijkę 12, powodując większenie move ponad 0 i tym samym zwrócenie true (linia 18).
0
Sebastian
11 sierpnia 2020, 11:23
Masz rację, w tym wypadku to nie zadziała, to była pozostałość po pierwotnym kodzie, gdzie próbowałem cos wyskrobać innym sposobem.
Zastosowałem pomysł, który mi podrzuciłeś i zadanie zaliczone, dziękuję!
0
WIDMOExpert
11 sierpnia 2020, 13:05
ciesze się, że pomogło :)
0
WIDMOExpert
5 sierpnia 2020, 12:01
Jak tam wasza czarna materia? Zbiorniki pełne?
+1
Maryem Vickers
4 sierpnia 2020, 18:40
Uhh...-- do you speak English?!
0
WIDMOExpert
4 sierpnia 2020, 19:17
sometimes ;)
0
Marysia
4 sierpnia 2020, 08:05
mógłby ktoś pomóc? https://codegym.cc/pl/help/11997
0
Piotr P
1 sierpnia 2020, 16:40
Zrobil ktos zadanie 3 na 20 poziomie? mam problem z metoda save
https://codegym.cc/help/11948
dodam ze probowalem w drugim pliku zapisac w taki sam sposob w jaki bylo zapisane w pierwszym pliku i tez nic.
Za cholere nie wiem jak mam spelnic ten wymog.
0
WIDMOExpert
1 sierpnia 2020, 21:15
Twoja implementacja metody save() próbuje zapisać properties to pliku. Zwróć uwagę, że ponieważ properties nie jest typu String a HashMap, więc do pliku będziesz zapisywał properties.toString, w zadaniu natomiast proszą, żebyś zapisał rozwiązanie
w formie:
po jednym wierszu dla każdej pary w mapie properties. 0
Piotr P
1 sierpnia 2020, 22:56
robilem tez tak, output w pliku jest tak jak wskazales wyzej i ciagle nie przechodzi tego pkt :(
0
WIDMOExpert
1 sierpnia 2020, 23:40
na stronie https://en.wikipedia.org/wiki/.properties znajdziesz dokładny opis tego jak pracują .properties. Tutaj możesz na przykład znaleźć informacje, dotyczące niektórych znaków, które trzeba poprzedzać '\' i kiedy to robić a kiedy nie. Spójrz np. na tą linię ze stony:
w mapie jest ona zapisywana jako:
klucz: key with spaces
wartość: This is the value that could be looked up with the key "key with spaces"
Ty w swojej poprawionej metodzie save() zapisujesz te dwie wartości ze znakiem '=' miedzy nimi i otrzymujesz:
i niestety '\' zniknęły, 0
Marysia
31 lipca 2020, 18:58
jak mogę zainstalować JDK bez zakładania konta?
0
Marysia
31 lipca 2020, 19:01
Ok, juź znalazłam (wystarczy zainstalować najnowszą wersję)
0
26 lipca 2020, 09:47
ja robię cały kurs EN i to jest plus, raz że język można pomęczyć dwa że jest zgodność z tym "co autor miał na myśli". Ale fakt są taski, które zwyczajnie źle są opisane i nie wiadomo o co tak naprawde kaman
0
WIDMOExpert
26 lipca 2020, 11:48
koło 25lv natknąłem się na zadanie po rusku i miałem niezły ubaw :) Jakby co to google dobrze tłumaczy i spokojnie możecie komuś na HELP'ie pomagać ;)
0
Maryem Vickers
4 sierpnia 2020, 18:42
LOL XD
0
18 sierpnia 2020, 10:20
jakby co moja żona po rusku śmiga tak więc luz
0
24 lipca 2020, 15:34
A takie pytanko bo widzę że kolega WIDMO ma lvl over 20. Tamta blokada przy ostatniej lekcji z Podstaw Javy sama zniknie czy trzeba pisać do supportu (mam na myśli "The lesson was not foud") ? Z góry dzięki za odp
0
WIDMOExpert
24 lipca 2020, 18:39
Jak ja doszedłem do 20lv to napisałem do supportu takie coś:
In case noone wrote this before, there is a problem with tasks in the last part of lv20. The additionnal tasks simple vanished or just don't appears and there is no possible way to continue on lv21 ( to be more precise check https://codegym.cc/pl/quests/lectures/pl.questcore.level10.lecture10 ). Please make something with it.
I już następnego dnia dostałem odpowiedź:
It's because you've reached the last part of the translated content. We only have a limited number of levels/lessons translated to Polish at the moment.
In order for you to continue properly, we will need to switch your account to the English version of the course. However, please note, that you will not be able to view your old task solutions on the website once we make the switch. Therefore, please upload any required completed tasks to your project in IntelliJ IDEA, if you want to go back to them for reference.
Please let us know, if you are ready to go ahead and switch the course language.
Przygotowałem się do przejścia (czyli rozwiązałem to czego mi brakowało) i poprosiłem o switch'a na english, ale tak naprawdę nie rozumiałem co oni robią. Nie wiem czy wiem, bo tego nie ma chyba na szkoleniu, ale wszystkie zadania są trzymane w repozytoriach. Wszystko byłoby łatwe gdyby zadania były takie same. bo byłoby jedno wspólne repozytorium. Ale jak już powiedziałem, zadanie po ang. w ma w treści wyświetl "HELLO WORLD!" a po polsku "WITAJ ŚWIECIE!". W momencie switcha, będziesz przypięty do dwóch repozytoriów, jednego polskiego pl.codegym.task z zadaniami które zrobiłeś i jeśli się przełączysz na język ang. do com.codegym.task z zadaniami do zrobienia. Wszystkie zadania które miałeś rozpoczęte i niedokończone będziesz musiał zrobić po angielsku. Sorry trochę się rozpisałem.
0
24 lipca 2020, 19:02
Luźno, dzięki za odpowiedź.
0
24 lipca 2020, 19:07
Chociaż moim zdaniem byłoby lepiej gdyby nazwy zmiennych i treści do wyświetlania zostały po angielsku. I dla nich mniej roboty i dla nas tak bardziej "programistycznie", ale wiadomo jak kto woli.
0
24 lipca 2020, 19:09
Plus powinni dawać informację jednak jaką część kursu możesz zrealizować wykupując premium xd
+1
WIDMOExpert
24 lipca 2020, 19:50
Tutaj muszę się z Tobą w 100% zgodzić. Też sądziłem, że wszystko będę po PL robił. Inna sprawa to że miałem też nadzieję, że szybciej powstaną dalsze materiały i że będzie trochę więcej zadań.
+2
Tomasz Sknadaj
28 lipca 2020, 09:17
"Plus powinni dawać informację jednak jaką część kursu możesz zrealizować wykupując premium xd"
Tzn. wyższe lvl są już z Premium Pro czy jak?
0
WIDMOExpert
28 lipca 2020, 09:34
Jak wejdziesz na stronę: https://codegym.cc/prices/my to zobaczysz różnice między dwoma rodzajami subskrypcji. Tak naprawdę to są one prawie takie same, a jedynymi bonusemi w PRO są:
- STYLE CHECK - czyli pewnie pokażą jak powiniem wyglądać ładny kod
- RECHECK - czyli z tego co wiem możesz 3-krotnie podejść do zadania żeby sprawdzić różne rozwiązania
- no i najważniejsza różnica CENA
0
Tomasz Sknadaj
28 lipca 2020, 18:35
Tak, to wiem. Tylko z tego tekstu jakoś mi wynikało, że tak jak trzeba mieć premium żeby odpalić wyższe lekcje, tak pro trzeba mieć żeby te ostatnie odpalić.
A tak przy okazji jak już tu piszę, jest ktoś w stanie mnie naprowadzić co jest tutaj źle? Bo wg. mojego myślenia to powinno zaliczyć to zadanie o wątkach, a tu lipa i zupełnie nie wiem czemu...
https://codegym.cc/help/11706
0
WIDMOExpert
28 lipca 2020, 22:28
U mnie przeszło jak zamieniłem odpalanie listy wątków w pętli ze start() na run(). Spróbuj.
0
29 lipca 2020, 08:06
Chodziło nam o to, że wykupując premium to w języku polskim otrzymujesz tylko dostęp do drugiej części kursu czyli chyba "Podstawy javy". Pozostała część kursu nie została przetłumaczona na język polski i żeby realizować te dwie ostatnie musisz pisać do nich żeby Ci konto przełączyli na język angielski przez co tracisz jeden dzień.
0
Tomasz Sknadaj
29 lipca 2020, 19:27
@WIDMO
Dzięki! Jak dałem run() to przeszło weryfikację. Ale to chyba teraz kwestia tłumaczenia. Bo w zadaniu jest "Każdy wątek z listy powinien pracować z własnym obiektem SpecialThread." czyli rozumiem, że każdy nowo uruchomiony wątek powinien działać na własnym obiekcie SpecialThread. A start() uruchamia wątek. Z kolei run() to po prostu odpalenie metody jak dobrze rozumiem.
@Radosław, o to nie wiedziałem, że takie dziwne akcje są z kolejnymi częściami. Jeszcze trochę mi zostało to zobaczymy czy dalej jest tak dziwnie, czy może już zdążą wrzucić tłumaczenie. Jak nie to trudno, będziemy jechać in inglisz :D
0
WIDMOExpert
29 lipca 2020, 20:00
Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego to się stało, to nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale klasa SpecialThread jest wewnętrzną klasą statyczną. Jak wiesz, odpalanie stworzonych wątków metodą run() powoduje po prostu odpalenie po kolei jednego, drugie wątku itd., a odpalenie metodą start() powoduje odpalenie wątków i ich pracę równoleglą. To właśnie dlatego twój kod po odpaleniu tworzył 5 wątków pracująch równolegle ale korzystających z tej samej (bo statycznej) klasy jednocześnie i stąd błąd: "Każdy wątek z listy powinien pracować z własnym obiektem SpecialThread." :)
+2
Misiu
29 lipca 2020, 21:17
@WIDMO
Ciekawa sprawa z tymi run(), start(). Tak dawno to robiłem, że już zapomniałem.
Zapodałem rozwiązanie bez tych metod (tylko tworzenie wątków i dodanie ich do listy). I przeszło.
0
WIDMOExpert
29 lipca 2020, 21:51
Walidatory nie są doskonałe. Czasem przepuszczają nie wiadomo dlaczego, a czasem po prostu ściana. Trzeba być na to przygotowanym. Tobie się udało, grats :) ( Pewnie walidator przy sprawdzaniu po odpaleniu kodu zauważył, że wątki są i że nie korzystały w tym samym momencie z klasy statycznej)
0
Misiu
3 sierpnia 2020, 01:56
"odpalenie metodą start() powoduje odpalenie wątków i ich pracę równoleglą. To właśnie dlatego twój kod po odpaleniu tworzył 5 wątków pracująch równolegle ale korzystających z tej samej (bo statycznej) klasy jednocześnie i stąd błąd: "Każdy wątek z listy powinien pracować z własnym obiektem SpecialThread." :)"
Klasa statyczna wewnętrzna (KSW) to nie singleton. Obiekty KSW można tworzyć bez tworzenia obiektu(ów) klasy zewnętrznej. Ale instancje KSW to różne obiekty (mają różne referencje). W zadaniu 1603 tworzonych jest 5 obiektów SpecialThread. Każdy z 5 wątków korzysta ze swojego (własnego) obiektu SpecialThread. Output, zarówno dla run(), jak i start(), jest identyczny. Brak informacji o błędach, o kolizjach. Mój wniosek - wybór metody to "widzi mi się" walidatora.
A na dodatek warunek:
"Metoda run klasy SpecialThread powinna wyświetlać "To jest metoda run wewnątrz SpecialThread".
W treści kodu tak się dzieje. Metoda run() ma instrukcję wyświetlającą. Ale nie ma przymusu pokazania tego na ekranie. Czyli - czy na pewno bez wyświetlenia treści na ekranie zadanie nie zostanie zaliczone? (mi zaliczono zadanie bez tego)
0
WIDMOExpert
3 sierpnia 2020, 13:17
Po analizie twojego kodu i kilka razach wczytywania się w treść zadania dochodzę do wniosku, że w wymaganiu "Każdy wątek z listy powinien pracować z własnym obiektem SpecialThread." dwa słowa "powinien pracować" sugerowały mi, że muszę go jakoś odpalić, a tymczasem wystarczyło wypełnić listę wątkami. Dzięki za udostępnienie kodu.
0
Misiu
3 sierpnia 2020, 13:52
Ano, różnie to bywa. Czasem jesteśmy nagorliwi, czasem coś przeoczamy.
Nawet czas teraźniejszy może być mylący. Patrząc na kod można stwierdzić np. metoda a() wywołuje metodę b(). Ale program nie działa, kod nie jest uruchomiony. No to - wywołuje czy nie wywołuje (dopiero jak uruchomimy kod to wywołuje, a wcześniej nie?)? ;)
Co do merytoryki.
Nie po to tworzymy wątki, by potem z nich nie korzystać, by odpalić metodę run() sekwencyjnie.
To dość dziwaczny pomysł - utwórz 5 wątków, a potem o nich zapomnij, nie uruchamiaj ich, zamiast tego wywołaj metodę run() w "normalny" sekwencyjny sposób.
0
WIDMOExpert
3 sierpnia 2020, 13:57
Fakt.
0
Piotr P
19 lipca 2020, 19:32
Siemanko, Widmo mam pytanko rozwiazales zadanie 1826 z szyfrowaniem? nie moge odchaczyc pkt z argumentem "-d". "W trybie "-d" program powinien odszyfrowywać fileName i zapisywać wynik do pliku fileOutputName."
0
WIDMOExpert
19 lipca 2020, 22:27
Tak zrobiłem. Wrzuć kod na help'a i daj mi link albo info, że już jest to pomogę.
0
Piotr P
20 lipca 2020, 17:19
https://codegym.cc/help/11632
0
WIDMOExpert
20 lipca 2020, 19:30
Literówka, w switch'u przy case'ach nie masz minusów przy "e" i "d"
+1
Piotr P
21 lipca 2020, 16:37
No nie dziala dodanie samych "-" jakies jeszcze sugesteie? moze wyslesz mi na priv swoj kodzik?
0
WIDMOExpert
21 lipca 2020, 22:34
Tak łatwo się poddajesz? na helpie podam Ci jeszcze kilka rad, a jeśli nic nie będzie działało to podzielę się moim dziełem, ok?
+1
Piotr P
22 lipca 2020, 07:26
Ok twoje wskazowki pomogly mi podejsc do tego bardziej lopatologicznie, poczatkowo widocznie przekombinowalem ze sposobem rozwiazania tego zadania. Jeszcze raz dzieki za wskazowki ;)
0
WIDMOExpert
18 lipca 2020, 10:53
Próbowałem na FORUM pomóc z taskiem i moje rozwiązanie zniknęło. Nie wolno tu zamieszczać jakichś treści, kodu, rozwiązań, czy w czym problem?
0
16 lipca 2020, 15:24
dzieki...ostatnio wywiesiłem ze 4 prośby o Helpa i cisza, zwłaszcza pytanie dlaczego wtyczka od codeGym nie działą poprawnie na linuxie
0
WIDMOExpert
16 lipca 2020, 16:05
Ja mam okienka, ale słyszałem, że pracują nad tym problemem. Zawsze możesz zostawić info na supporcie, szybko odpowiadają i będziesz wiedział na czym stoisz.
0
17 lipca 2020, 06:18
no zostawiłem info, niby coś przy javaFx dłubiemy ale średnio to widze
0
WIDMOExpert
17 lipca 2020, 09:04
a jakie wtyczki próbowałeś instalować? Bo może po prostu tylko w ostatniej wersji coś jest nie tak, próbowałeś zainstalować jakąś starszą?
0
WIDMOExpert
17 lipca 2020, 11:33
a tam btw. to jakie problemy masz z wtyczką? bo u mnie zauważyłem ciekawą rzecz. Czasem jak wybieram nowe zadanie plik Conditions.tsc nie wgrywa się i nie wiem co mam zrobić w tym zadaniu. Rozwiązie jest banalne, bo muszę wyłączyć w szystkie okna IntelliJ i na nowo go odpalić. Tak czy siak to chyba jakiś bug. Dodam, że pracuję na windzie i nie wiem czy to tylko na tym OS'ie czy może ogólnie na wszystkich.
0
17 lipca 2020, 13:54
no ja instalowałem tylko najnowszą od codeGym. Mogę przeglądać zadania, wybierać ale już jak wyślę do sprawdzenia to dupa
0
WIDMOExpert
17 lipca 2020, 14:03
Trudno mi zdiagnozować co jest nie tak. Na twoim miejscu zainstalowałbym wszystko na WINDZIE, albo jesli chcesz koniecznie pracować na LINUX'ie to będziesz musiał wklejać rozwiązania przez przeglądarkę, a to straszna lipa. Współczuję.
0
19 lipca 2020, 11:22
95% robie na W7...a Linuxa mam na wieczory na laptopie...wygląda lipnie to póki co.
0
WIDMOExpert
16 lipca 2020, 10:18
Witam Wszystkich i zapraszam Nowych
0